Voorstellen:

Wij zijn Petra van Dongen, Anoeska Vermeulen en Kring Immerzeel.  Dit jaar zijn wij de juffen van unit 7.

Petra van Dongen

Ik ben 57 jaar en sta ruim 30 jaar voor de klas. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Op de vrijdagen sta ik voor groep 7A en op de donderdagen voor groep 5B. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Anoeska Vermeulen

Ik ben 40 jaar en sta 19 jaar voor de klas. Ik ben getrouwd. Ik houd van reizen, fietsen, lezen en wandelen.  Afgelopen vakantie heb ik een mooie rondreis door Canada gemaakt.

Ik sta van maandag tot en met donderdag voor groep 7A.

Karin Immerzeel

Ik ben ongeveer 35 jaar in het onderwijs werkzaam. In die jaren heb ik alle groepen gedraaid. Ja, zelfs kleuters. Ik vind het nog steeds een inspirerend vak. Elke dag is anders. Elk kind is anders en ik vind het altijd weer een uitdaging om een goede band op te bouwen met mijn leerlingen om zo tot leren te komen. Ik ben 57 jaar en ben getrouwd met Peter. Ik heb twee dochters, Rianne en Pascalle. Rianne is net afgestudeerd op het HBO/SPH en Pascalle gaat nu naar haar tweede studiejaar. Mijn hobby’s zijn boetseren en schilderen. Soms verkoop ik mijn spullen op een braderie/markt. Voor mij is dat een uitlaatklep. Lekker creatief bezig zijn.

Wat kunnen de kinderen nog meer verwachten in groep 7?

Gymles

Groep 7A: dinsdagochtend 11.10 – 12.00 uur

Vrijdagmiddag 14.25 – 15.

Groep 7B: dinsdagochtend 10.25 uur-11.15 uur

Vrijdagochtend 11.10 uur – 12.00 uur

Afspraken tijdens de gymles:

Geen sieraden.

Lang haar vast maken.

Bij niet meedoen een briefje van de ouders.

Gebruik deodorant: alleen een roller of stick.

Verplicht schoenen aan. Geen zwarte zolen

Wat kunnen

De Cito Entreetoets

De entreetoets start op 30 maart en eindigt op 9 april. De kinderen worden getoetst op

rekenvaardigheden, spellingvaardigheden, taal en begrijpend leesvaardigheden. We

verspreiden de toets over 2 weken en nemen deze de ochtenden af. Liefst geen dokters- of

tandartsafspraken plannen voor uw kind.

De entreetoets geeft ons aanvullende informatie voor het voorlopig schooladvies richting het

voortgezet onderwijs.

Zodra de resultaten binnen zijn, worden deze besproken met de intern begeleider en de

betrokken leerkrachten. Uw kind krijgt de gegevens mee naar huis, nadat deze besproken zijn met de leerkracht. Daarna volgt er een gesprek met ouders en kind.

De survival is het schoolreisje voor groep 7. Deze vindt meestal in juni plaats.

Samenwerking staat hoog in het vaandel en als afsluiting eten we met elkaar op school.

Wij maken er een fijn jaar van!

Voor informatie over hoe wij in de groep werken, kunt op hier klikken.