Met plezier leren in een veilige omgeving

Even voorstellen:

Wij zijn de leerkrachten van unit 8. John Sneek is de leerkracht van 8a en Karin Immerzeel van 8b. Ciska Manintveld is de ib-er van unit 8.

John

Sinds ik (John) werkzaam ben op de Kring, heb ik altijd voor groep 8 gestaan. Met veel plezier kan ik zeggen, dat ik ook dit jaar weer groep 8 onder mijn hoede heb. De kinderen klaarstomen voor de stap naar de middelbare school. Elk kind is uniek en het is altijd bijzonder om samen met de kinderen een fijne band op te bouwen, zodat ieder kind zich kan ontplooien en het beste uit zichzelf kan halen. Dit door o.a. gebruik te maken van de talenten/ belangstelling van ieder kind. Afgelopen maart ben ik 32 jaar geworden. Vorig jaar was het groot feest op school, want ik ben getrouwd met Priscilla, samen wonen wij in Spijkenisse. Mijn hobby is powerliften. Zelfs na lange dagen werken is het heerlijk om naar de sportschool te gaan en je zinnen te verzetten en je helemaal te geven. Samen met mijn collega gaan wij er een jaar van maken om nooit meer te vergeten, waarin we veel lachen en leren. Naast alle reguliere vakken zijn er ook allerlei andere dingen die wij doen, die bij groep 8 horen. Denk aan kamp, de musical en de bezoeken aan verschillende middelbare scholen.

Karin

Via deze weg wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Karin Immerzeel en ben al heel wat jaren verbonden aan de Kring. Inmiddels ben ik al zo’n 37 jaar werkzaam in het onderwijs. Alle groepen heb ik al gedraaid, maar mijn voorkeur ligt toch in de bovenbouw. Het is leuk om de kinderen klaar te stomen voor het voortgezet onderwijs. Iedereen komt op een bepaald moment op zijn/ haar plekje dat bij hem/ haar past en dat geeft een goed gevoel. Ze kunnen dan hun talenten goed gaan benutten. Het is altijd weer leuk als kinderen vanuit het voortgezet onderwijs weer langskomen om hun ervaringen met ons te delen.

Ik ben getrouwd met Peter en ik heb twee dochters die ook op de Kring hebben gezeten. Mijn hobby’s zijn boetseren en schilderen. Deze hobby’s zijn voor mij een echte uitlaatklep. Dit vind ik ook erg leuk om met de kinderen in de klas te doen. Dit jaar ga ik samen met John weer groep 8 draaien, dat vind ik erg leuk. We kijken nu al uit naar de werkweek, de bezoeken aan de scholen voor voortgezet onderwijs, de musical en natuurlijk alle leuke lessen.

We gaan er met elkaar een super leuk jaar van maken.