Voorstellen:

Wij zijn de leerkrachten van unit 8. John Sneek is de leerkracht voor groep 8a en Karin Immerzeel voor groep 8b.

Karin

“Ik ben ongeveer 30 jaar in het onderwijs werkzaam. In die jaren heb ik alle groepen gedraaid. Ja, zelfs kleuters. Ik vind het nog steeds een inspirerend vak. Elke dag is anders. Elk kind is anders en ik vind het altijd weer een uitdaging om een goede band op te bouwen met mijn leerlingen om zo tot leren te komen. Ik ben 56 jaar en ben getrouwd met Peter. Ik heb twee dochters, Rianne en Pascalle, die beide nu nog studeren in Rotterdam. Mijn hobby’s zijn boetseren en schilderen. Soms verkoop ik mijn spullen op een braderie/markt. Voor mij is dat een uitlaatklep. Lekker creatief bezig zijn.”

John

“Sinds ik werkzaam ben op De Kring, heb ik altijd voor groep 8 gestaan. Met veel plezier kan ik zeggen, dat ik ook dit jaar weer groep 8 onder mijn hoede heb. De kinderen klaarstomen voor de stap naar de middelbare school. Elk kind is uniek en het is altijd bijzonder om samen met de kinderen een fijne band op te bouwen, zodat ieder kind zich kan ontplooien en het beste uit zichzelf kan halen.

Afgelopen maart ben ik 30 jaar geworden. Ik woon samen met mijn vriendin Priscilla in Spijkenisse. Dit jaar zal extra bijzonder worden, aangezien wij gaan trouwen in mei 2019. Mijn hobby is powerliften. Zelfs na lange dagen werken is het heerlijk om naar de sportschool te gaan en je zinnen te verzetten en je helemaal te geven. “

Wij hebben al eerder met elkaar een unit gedraaid en gaan er ook dit jaar weer een leuk schooljaar van maken, maar natuurlijk wordt het ook serieus met de voorbereiding en keuze van de middelbare school. Naast alle reguliere vakken zijn er ook allerlei andere dingen die wij doen, die bij groep 8 horen. Denk aan kamp, de musical en de bezoeken aan verschillende middelbare scholen.

Voor informatie over hoe wij in de groep werken, kunt op hier klikken.