Met plezier leren in een veilige omgeving.
Met plezier leren in een veilige omgeving.
Met plezier leren in een veilige omgeving.
Met plezier leren in een veilige omgeving.
Met plezier leren in een veilige omgeving.
Met plezier leren in een veilige omgeving.
Met plezier leren in een veilige omgeving.
Met plezier leren in een veilige omgeving.
Met plezier leren in een veilige omgeving
Met plezier leren in een veilige omgeving

Unit 8

Even voorstellen:

Wij zijn de leerkrachten van unit 8. Bram van der Have en Marianne Bins zijn de leerkrachten voor groep 8a en John Sneek voor groep 8b. Ciska Manintveld is de ib-er van unit 8.

Marianne

Ik ben al 31 jaar werkzaam in het onderwijs en ga nog steeds met erg veel plezier aan de slag met de kinderen. Een goede relatie opbouwen met hen, vind ik erg belangrijk. Ik ben 53 jaar, getrouwd en heb twee kinderen van 20 en 23 jaar oud. In mijn vrije tijd kook ik graag en ga graag naar het theater. Ik ben ook dol op goede films. Ik heb alle groepen al eens gedraaid, maar groep 8 is wel mijn favoriet. Ik vind het belangrijk dat kinderen zelfstandig en zelfredzaam zijn. Daar wil ik ze graag in begeleiden. Deze leeftijd kan daar al goed mee omgaan. We werken goed samen in de unit en dat voegt voor ons, maar zeker voor de kinderen veel toe.

John

Sinds ik (John) werkzaam ben op de Kring, heb ik altijd voor groep 8 gestaan. Met veel plezier kan ik zeggen, dat ik ook dit jaar weer groep 8 onder mijn hoede heb. De kinderen klaarstomen voor de stap naar de middelbare school. Elk kind is uniek en het is altijd bijzonder om samen met de kinderen een fijne band op te bouwen, zodat ieder kind zich kan ontplooien en het beste uit zichzelf kan halen. Dit door o.a. gebruik te maken van de talenten/belangstelling van ieder kind. Afgelopen maart ben ik 31 jaar geworden. Vorig jaar was het groot feest op school, want ik ben getrouwd met Priscilla, samen wonen wij in Spijkenisse. Mijn hobby is powerliften. Zelfs na lange dagen werken is het heerlijk om naar de sportschool te gaan en je zinnen te verzetten en je helemaal te geven. Samen met mijn collega’s gaan wij er een jaar van maken om nooit meer te vergeten, waarin we veel lachen en leren. Naast alle reguliere vakken zijn er ook allerlei andere dingen die wij doen, die bij groep 8 horen. Denk aan kamp, de musical en de bezoeken aan verschillende middelbare scholen.

Bram

Met veel plezier werk ik al vele jaren in het onderwijs. Werken in het onderwijs is een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk. Het is fijn om samen met een enthousiast team te mogen werken aan de ontwikkeling van onze leerlingen en hen helpen te ontwikkelen tot waardevolle wereldburgers. Ik vind het belangrijk dat je als leerkracht inspeelt op de belangstelling van de kinderen. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talent. Naast leerkracht van groep 8 ben ik bovenschools docent voor PRIMO voor meer en hoogbegaafde kinderen “buiten de grenzen” en voor onderpresteerders op het VoorUitwerk Lab. Ik vind het onze belangrijkste taak om kinderen les te geven op een voor hun passend niveau. Kinderen moeten in zichzelf blijven geloven en wij in hen. Als ze ervaren dat de dingen lukken is leren het leukste wat er is. Belangrijk is dat kinderen vertrouwen hebben, zelfstandig kunnen functioneren en gelukkig zijn. Dit doen we door goed met elkaar samen te werken, school, ouders en de kinderen.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. Mijn jongste kind zit ook op de Kring. Mijn hobby’s zijn mijn kinderen, surfen en studeren. Naast mijn PABO diploma heb verschillende masterstudies positief afgerond. Zo ben ik o.a. taalspecialist, zorgspeciallist, gedragsspecialist en studeer ik dit jaar af als specialist voor meer/hoogbegaafden leerlingen en onderpresteerders. Ik hoop dat ik kan helpen met het vorm geven van plusonderwijs binnen de Kring.

Ik heb aan alle groepen en combinaties lesgegeven. De laatste jaren heb ik vooral met veel plezier gewerkt met de groepen 7 en 8. Ik vind het super leuk om samen met John, Ciska en Marianne samen te werken en er een bijzonder leuk en leerzaam schooljaar van te maken.


Voor informatie over hoe wij in de groep werken, klik hier.

Contact

contact

De Kring
Kasteelpad 4
3223 GE Hellevoetsluis
Tel.: 0181 - 31 87 59
kring@primovpr.nl

Nieuwsarchief