Leden   Notulen   OV Loop

 

Leden
Jennifer van de Berg: Voorzitter

Ik heb 2 kinderen Lizzy uit 6b en Fynn uit 3a.

Ik ben sinds kort de voorzitter van de OV.

Waarom ben ik in de OV gegaan? Omdat ik het leuk vindt om op een andere manier met school betrokken te zijn en we leuke activiteiten voor de kinderen kunnen organiseren.

Door Corona ging het allemaal een beetje anders als normaal maar ik kijk er echt naar uit om volgend schooljaar hopelijk alles weer als vanouds te mogen organiseren.

Ik werk 3 dagen in de week als apothekersassistente. En verder hou er van om er lekker op uit te gaan met mijn gezin.


Andrea Visser: Vice Voorzitter

Moeder van Nick en Esmee.

Nick heeft de kring al 3 jaar geleden verlaten en zit nu op het Helinium.

Esmee zit momenteel in groep 7.

Ik ben al ruim 10 jaar actief bezig op school, sinds 3 jaar officieel in de OV en vanaf dit jaar vice voorzitter. Daarnaast werk ik als vrijwilligster bij Historyland.


Hedy : Penningmeester

Ik ben ouder van Jake (7b).

Dit jaar heb ik aangemeld bij de ouderraad. Ik was eerder al betrokken als hulpouder van de bieb en ik vind het leuk om mee te denken en te helpen met het organiseren van verschillende activiteiten binnen de school.

Ik ben zelf werkzaam als programma medewerker bij een stichting in Rotterdam die zich bezighoudt met lessen zoals natuur, filosofie en techniek op diverse Rotterdamse basisscholen. Mijn vrijetijd spendeer ik graag met familie en vrienden, ik hou erg van lezen en het sportiefste waar ik me mee bezig hou is wandelen.

Ik ga ervoor om een leuke bijdrage te leveren aan de activiteiten zodat de kinderen er mooie herinneringen aan over houden.

Aangezien de huidige penningmeester, met vertrek van haar jongste kind van deze school, binnenkort de ouderraad gaat verlaten zal ik dit van haar overnemen.


Natalie Heijna: Secretaris

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Natalie Lubbers-Heijna, 36 jaar, getrouwd en 2 kinderen  van 6 & 11 jaar. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de zorg en intern mondzorgcoördinator binnen CuraMare. Ik ben al 7 jaar betrokken binnen de oudervereniging en vanaf volgend schooljaar vervul ik dan  ook de functie als secretaris vanuit de oudervereniging. Ik ben in de oudervereniging gegaan om bij school betrokken te zijn en probeer voor alle kinderen er elk jaar wat leuks van te maken.


Didem Sanliturk : Ov lid

moeder van Kaya.
Ik ben tandarts en werk met mijn man Jan samen in onze eigen praktijk in Hellevoetsluis.
In mijn vrije tijd ondernemen wij graag samen uitjes of doen wij wandelingen met onze hond.
Ik vind het fijn deel uit te maken van het OV-Team en hierdoor betrokken te kunnen zijn bij het creëren van onvergetelijke momenten voor de kinderen.


Jeanette Umlauf Verton: Ov lid

Mijn dochter Jasmijn zit in groep 7. Ik ben al ruim 7 jaar actief bezig op school, sinds 5 jaar officieel in de OV. Mijn hobby’s zijn lezen en leuke dingen doen met mijn gezin en ik maak ook graag een strandwandeling.


Jeroen van Groningen: OV lid

Bij deze wil ik me even kort voorstellen.

46 jaar, vader van Semm (groep 7) en Donnie (inmiddels op het Helinium).

Sinds dit schooljaar 21/22 ben ik actief voor de oudervereniging.

Ik werk in de haven en loop continudiensten waardoor ik doordeweeks tijd heb om mee te helpen bij activiteiten op school. Voorheen altijd als hulpouder en nu als lid van de oudervereniging.

Mijn doel is om voor alle kinderen veel leuke en nieuwe activiteiten te bedenken en te organiseren. Het lijkt me leuk om me hier samen met de andere (nieuwe) leden voor in te zetten.


 

Mijn naam is Stéphanie, ik ben 31 jaar oud en getrouwd met Fabian.
Onze dochter Meije zit net in groep 2 en ik kom dus nog niet zo lang op school. Dit jaar ben ik dan ook voor het eerst betrokken bij de OV. Ik kijk er erg naar uit om met alle commissies mee te denken en te helpen bij de activiteiten. Ik reken op een hoop gezelligheid met de ouders en de kinderen het komende schooljaar.
In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of lees ik een boek. Knutselen samen met Meije met leuke of mooie muziek op de achtergrond vinden wij ook heel fijn.
Ik werk als MSc Kinderfysiotherapeut en SI-therapeut bij Weedavandenberg fysiopraktijken. Naast mijn “gewone” werk als kinderfysiotherapeut ben ik dus gespecialiseerd in prikkelverwerking en doe dit werk met heel erg veel plezier. Met kinderen werken is ontzettend dynamisch en nooit saai ;).

Chantal Henze, OV-lid

11 jaar getrouwd met mijn man Ivo. Samen hebben wij 3 kids: Fay groep 7B, Milo groep 5B en Aedyn groep 1/2D.

In 2010 haalde ik mijn diploma grafisch vormgeven. Kunst en creativitiet heeft mij altijd al aangesproken, vandaar mijn liefde voor tattoo’s denk ik.

Nu Aedyn ook naar school gaat, krijg ik meer vrije tijd en vind ik het leuk om te helpen met verschillende activiteiten. Ik hoop dat ieder kind fijne herinneringen overhoudt aan de basisschool, daar wil ik mij graag voor inzetten!

Eveline Heijna, OV-lid

Ik ben moeder van Quinten (6) groep 3A en Dante (3) die gaat volgend jaar naar de basisschool.

Waarom ik bij de OV ben gegaan?
School is een plek waar de kinderen veel tijd doorbrengen. Ik draag graag via de OV bij aan een leuke en positieve schooltijd voor de kinderen.

Ik werk 32 uur als communicatie-adviseur. In mijn vrije tijd doen we leuke dingen met het gezin en vrienden.

Mijn naam is Esmeralda Ijzelenberg.
Ik ben 33 jaar en moeder van Guilliano ( 6B) en Noémi  (3B)
En bonus moeder van Justin en Riley ( beide middelbaar onderwijs)

Waarom ben ik in de ov gegaan ?
Dit omdat ik het leuk vind om op een leuke manier bij school betrokken te zijn.

Ik kijk er naaruit om een bijdrage te leveren aan het stimuleren van het schoolklimaat door  niet-schoolse activiteiten te organiseren , zodat de kinderen er een mooie herinnering aan over houden.
Ik hoop dat we er elk jaar voor de kinderen wat leuks van kunnen maken met alle leden.