Leden   Notulen   OV Loop

Jennifer van de Berg: Voorzitter

Ik heb 2 kinderen Lizzy uit 5b en Fynn uit 2d.

Ik ben sinds kort de voorzitter van de OV.

Waarom ben ik in de OV gegaan? Omdat ik het leuk vindt om op een andere manier met school betrokken te zijn en we leuke activiteiten voor de kinderen kunnen organiseren.

Door Corona ging het allemaal een beetje anders als normaal maar ik kijk er echt naar uit om volgend schooljaar hopelijk alles weer als vanouds te mogen organiseren.

Ik werk 2 dagen in de week als apothekersassistente. En verder hou er van om er lekker op uit te gaan met mijn gezin.

Andrea Visser: Vice Voorzitter

Moeder van Nick en Esmee.

Nick heeft de kring al 2 jaar geleden verlaten en zit nu op het Helinium.

Esmee zit momenteel in groep 6.

Ik ben al ruim 9 jaar actief bezig op school, sinds 2 jaar officieel in de OV en vanaf dit jaar vice voorzitter. Daarnaast werk ik als vrijwilligster bij Historyland.

Hedy : Penningmeester

Ik ben ouder van Jake (6b) en Gwen (4b).

Dit jaar heb ik aangemeld bij de ouderraad. Ik was eerder al betrokken als hulpouder van de bieb en ik vind het leuk om mee te denken en te helpen met het organiseren van verschillende activiteiten binnen de school.

Ik ben zelf werkzaam als programma medewerker bij een stichting in Rotterdam die zich bezighoudt met lessen zoals natuur, filosofie en techniek op diverse Rotterdamse basisscholen. Mijn vrijetijd spendeer ik graag met familie en vrienden, ik hou erg van lezen en het sportiefste waar ik me mee bezig hou is wandelen.

Ik ga ervoor om een leuke bijdrage te leveren aan de activiteiten zodat de kinderen er mooie herinneringen aan over houden.

Aangezien de huidige penningmeester, met vertrek van haar jongste kind van deze school, binnenkort de ouderraad gaat verlaten zal ik dit van haar overnemen.

Natalie Heijna: Secretaris

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Natalie Lubbers-Heijna, 36 jaar, getrouwd en 2 kinderen  van 5 & 10 jaar. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de zorg en intern mondzorgcoördinator binnen CuraMare. Ik ben al 6 jaar betrokken binnen de oudervereniging en vanaf volgend schooljaar vervul ik dan  ook de functie als secretaris vanuit de oudervereniging. Ik ben in de oudervereniging gegaan om bij school betrokken te zijn en probeer voor alle kinderen er elk jaar wat leuks van te maken.

Didem Sanliturk : Ov lid

moeder van Kaya.
Ik ben tandarts en werk samen met mijn man Jan samen in onze eigen praktijk in Hellevoetsluis.
In mijn vrije tijd ondernemen wij graag samen uitjes of doen wij wandelingen met onze hond.
Ik vind het fijn deel uit te maken van het OV-Team en hierdoor betrokken te kunnen zijn bij het creëren van onvergetelijke momenten voor de kinderen.

Jeanette Umlauf Verton: Ov lid

Mijn dochter Jasmijn zit in groep 6. Ik ben al ruim 6 jaar actief bezig op school, sinds 4 jaar officieel in de OV. Mijn hobby’s zijn lezen en leuke dingen doen met mijn gezin en ik maak ook graag een strandwandeling.

Jeroen van Groningen: OV lid

Bij deze wil ik me even kort voorstellen.

45 jaar, vader van Semm (groep 6) en Donnie (inmiddels op het Helinium).

Sinds dit schooljaar 21/22 ben ik actief voor de oudervereniging.

Ik werk in de haven en loop continudiensten waardoor ik doordeweeks tijd heb om mee te helpen bij activiteiten op school. Voorheen altijd als hulpouder en nu als lid van de oudervereniging.

Mijn doel is om voor alle kinderen veel leuke en nieuwe activiteiten te bedenken en te organiseren. Het lijkt me leuk om me hier samen met de andere (nieuwe) leden voor in te zetten.